STACKERJACK
de uitschuifbare palletstapelaar met een draagvermogen TOT 750 kg

De Stackerjack is even eenvoudig als effectief. U plaatst twee lichtgewicht framedelen eenvoudig aan weerskanten van een pallet en legt er aan de bovenzijde twee stabilisatiebalken op. Pallet erop en klaar! U beschikt nu over twee laadvloeren. Doordat beide framedelen uitschuifbaar zijn, bepaalt u zelf de gewenste hoogte. Zo maakt u maximaal gebruik van de laadcapaciteit van uw vrachtwagens.

DE FLEXIBELE OPLOSSING DIE AFREKENT MET
LOZE LAADRUIMTE

Zelden was een efficiencyslag zo eenvoudig te maken. De Stackerjack plaatst u snel om een pallet en de basishoogte van 1 meter verhoogt u – in stappen van 10 cm – makkelijk tot 1.60 meter.
Zo ontstaan twee laadvloeren boven elkaar waardoor de gehele hoogte van een vrachtwagen kan worden benut. Een vorkheftruck kan de dubbele stapel in één keer oppakken en inladen. Simpel en snel.

LICHTGEWICHT ALUMINIUM CONSTRUCTIE

Vrachtwagens kunnen niet altijd volledig worden benut omdat veel goederen niet maximaal stapelbaar zijn. Met de Stackerjack kunt u wél alle beschikbare laadruimte gebruiken, terwijl u de veiligheid van de goederen garandeert. Doordat de hoogte van de Stackerjack instelbaar is, vindt elke lading makkelijk een plek.

STACKERJACK IS GESCHIKT VOOR:
EUROPALLETS:
120 x 80cm en 120 x 100cM